Ipsos ASI

 

Vi i Ipsos ASI mener at vellykket annonsering bygger sterkere merkevarer. Ipsos ASI, grunnlagt i 1962, tilbyr state-of-the-art reklameundersøkelser bygget på 40 års erfaring, med tiltak som forutsier og måler ytelsen i markedet på de ulike stadier av reklameutvikling og implementering. Våre tjenester er brukt over hele verden av annonsører for å optimalisere sine reklameinvesteringer. Vi hjelper deg med å:

 

 

  • Skape en effektiv og troverdig kommunikasjonsstrategi
  • Vurdere effekten av reklamers innvirkning på salg og merkevare, og gir bakgrunn for å forbedre reklamen før lansering.
  • Få en in-market vurdering av lanserte kampanjer.

 

 

Ipsos ASI er i dag den største leverandøren av reklame pre-testingstjenester i verden. Vi tilbyr et komplett spekter av reklametestingsløsninger for å hjelpe kunder til å ta de beste avgjørelsene i alle stadier av reklameutviklingsprosessen, og for å maksimere avkastningen på reklame- og medieinvesteringer. Vår forpliktelse er å gi innsikt for å hjelpe i utvikling, evaluering og forbedring av annonsering. Dette er grunnen Ipsos ASI kan hjelpe deg å bygge sterkere merkevarer og øke omsetningen.

Ta kontakt med: 

Bente Dahlum - + 47 950 79 057 - bente.dahlum@ipsos.com

eller Sentralbord på tlf: 22 95 47 00